Disclaimer

Website We Design Websites
Websitelink: https://www.wedesignwebsites.nl.

Inhoud van de website
Alle auteursrechten en andere eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) van deze website komen toe aan We Design Websites.

Informatie op de website en aansprakelijkheid
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. We Design Websites aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen op deze website. Daarnaast hebben wij het recht wijzigingen en correcties door te voeren op de website zonder hiervan nadere aankondiging te doen. De informatie op deze website wordt met uiterste zorg samengesteld en zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk gehouden. Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Informatie van derden
Op de website van We Design Websites staan hyperlinks naar websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen en/of hyperlinks. Het gebruik van deze links is voor eigen risico.