Wij maken websites.

En meer.

Website laten maken met een uniek webdesign die goed bij jou en je bedrijf aansluit? Of jouw huidige website laten vernieuwen? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Webdesigner Alkmaar eigenaren Jessy en Jeremy geposeerd voor een blauwe achtergrond

Webdesigner Alkmaar

Wij zijn Jessy en Jeremy, een stel en webdesigners. Samen hebben wij We Design Websites opgezet. Bij We Design Websites begrijpen we dat jouw organisatie uniek is. Daarom zorgen wij voor een uniek webdesign, zodat jouw website dat ook is. Wij zijn pas tevreden zodra jij dat bent! Benieuwd?

Hier helpen we je graag bij

Website laten maken design

Website laten maken

We maken websites met een uniek webdesign en eigen karakter. Ook zorgen we dat de website goed werkt op mobiel en tablet, goed vindbaar is op Google en makkelijk zelf te onderhouden!

Webshop design icoon

Webshop laten maken

Yes, webshop laten maken kan ook! Of je nu fysieke producten verkoopt of bijv. e-books. 100 of 100.000 producten? Geen probleem! Wij helpen je graag met jouw ideale webshop.

Logo Design en Branding

Logo design & branding

We helpen je graag met het opzetten van een eigen merkidentiteit, waaronder jouw logo design & branding. Daarnaast helpen we je ook graag met andere uitingen zoals bijv. visitekaartjes en flyers. Zo heb je alles onder één dak!

SEO teksten

SEO & Copy

Wil jij jouw doelgroep beter bereiken, goed vindbaar zijn én het maximale uit je website halen? Dan is SEO de perfecte keuze voor jou om goed gevonden te worden! Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het schrijven van overige webteksten.

Afbeelding van een Macbook met op het scherm het webdesign van de website bouwbedrijf Bergtotaaltechniek
Vijf review sterren

Absolute Aanrader

Jong dynamisch stel, die goed luisteren naar de wensen van de klant. En met mooie ideeën komen en deze uiteindelijk tot uitvoer hebben gebracht. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Dennis Berg

Eigenaar Berg Totaaltechniek