We Design Websites in groenblauwe letters met een laptop icoon op de achtergrond

Stap 4. Opleveren

Na voorgaande stappen is het zover! De website wordt opgeleverd en gaat officieel online. Na livegang ontvang je gratis trainingsvideo’s, waarin we je laten zien hoe je zelf de website kan beheren en in de toekomst kan aanpassen.

Stap 1. Kennismaken

Tijdens onze kennismaking (online) nemen we je wensen, huisstijl en doelgroep door. Daarnaast bepalen we samen binnen welke tijd de website live dient te zijn. Op basis van je wensen en aangevraagde functionaliteiten krijg je een definitieve prijsopgave.

Stap 2. Creatie & check up

Nu we een duidelijk beeld hebben hoe je website eruit moet zien, gaan we aan de slag met één of twee conceptvoorstellen. Hierna volgt het volledige ontwerp. Zodra het ontwerp af is gaan we hier samen digitaal doorheen en is er ruimte voor feedback. Na akkoord kunnen we door naar de volgende fase.

Stap 3. Realisatie & check up

Na het nabouwen van het volledige ontwerp is de nieuwe website zo goed als klaar en kunnen we de website opnieuw bespreken. Wij noemen dit de "Realisatie check-up fase", in deze fase kijken we of je tevreden bent en is er de mogelijk om nog kleine dingen aan te passen.

En… we blijven je natuurlijk voorzien van support!

Zodra de website online is, zijn wij natuurlijk nog altijd bereikbaar voor je. Kom je er toch niet helemaal uit en heb je even hulp nodig? Dan kan je altijd bij ons terecht. Het is ook mogelijk om bij ons een support-abbonement af te nemen, zo hoef je zelf geen enkele aanpassing te doen.

Zo gaan wij te werk

Om je nieuwe website of webshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten, leren we jou en je bedrijf graag beter kennen. Met deze informatie gaan we aan de slag om jouw unieke website te maken. Zo gaan wij te werk:

Trustpilot logo

06-11076977

info@wedesignwebsites.nl

Kastanjelaan 7, Zaandam

Whatsapp:

Mail:

Adres: 

  • We Design Websites Instagram
  • We Design Websites Facebook
  • We Design Websites Youtube
  • We Design Websites LinkedIn

Leuk! Wij gaan graag voor je aan de slag. Wil je weten wat jouw website gaat kosten? Bekijk onze pakketten of vraag een offerte aan.

Enthousiast?

© 2022 We Design Websites | KvK 73209627

Erkend